Ombouw van een Citroën HY

De Citroën HY is een zeer gegeerd voertuig: de bestelwagen wordt tegenwoordig vaak ingezet als promotiewagen en/of foodtruck. Aan populariteit dus geen gebrek

De Citroën HY leent zich uitermate goed tot het ombouwen naar een voertuig waarmee uw bedrijf of activiteit de nodige aandacht krijgt. Of de wagen nu gewoon dient als uithangbord voor uw zaak, of als mobiel verkoopspunt voor bijvoorbeeld op events, alles kan dankzij de degelijke constructie die destijds door Citroën voorzien is.

CQS heeft verschillende HY’s ter beschikking, die we kunnen restaureren en ombouwen naar uw wensen. Zo maakten we reeds een prachtige cava-bar, volledig voorzien met koelkasten en toog. Maar ook een tapinstallatie, of bakplaten kunnen voorzien worden. Voor deze in- en opbouw werken wij samen met gespecialiseerde partners, zodat we een degelijke installatie kunnen garanderen.

Daarnaast zorgen wij natuurlijk ook voor het mechanische aspect: revisie van de motor en versnellingsbak, remsysteem en dergelijke zijn zeker ook geen probleem.

Hebt u interesse in een dergelijk project, en wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

 

SLUIT
SLUIT