Chassiswissel

Chassiswissel voor 2CV, Mehari en Dyane met orginele chassis en officieel attest voor het inslaan van het chassisnummer.

In België is de wetgeving omtrent het chassis van een wagen streng.

Als een chassis roest vertoont, of zelfs gaten, kan dit nadelige gevolgen hebben bij de technische keuring. De roestgaten gewoon dichtlassen is vaak geen optie aangezien het chassis door de roest ernstige verzwakking kan vertonen. Als gevolg kan het chassis gaan plooien of zelfs afbreken. Als de keuring de wagen heeft afgekeurd voor de staat van het chassis, zijn wij in staat een vakkundig oordeel te geven over de staat ervan en het te vervangen indien nodig of gewenst.

Ook wat betreft de chassisnummers is het niet zo eenvoudig als in onze buurlanden. Als een chassisnummer niet correct of volledig is, kan dit ook leiden tot afkeuring op de technische keuring, of zelfs tot verbod in het verkeer!

CQS heeft het mandaat verkegen door Citroën en het ministerie van verkeer om chassisnummers in te slaan in nieuwe chassis, bij ons gekocht. Dit wil zeggen dat u bij ons terecht kan voor de aankoop van een nieuw chassis!

Wij slaan dan aan de hand van uw autopapieren het chassisnummer in het nieuwe chassis, en geven u hierbij een attest voor inslag mee. Dit attest dient vanaf dan bij de autopapieren te blijven.

Contacteer ons om een afspraak te maken voor de chassiswissel voor 2CV, Mehari of Dyane.

SLUIT
SLUIT