Onderhoud en herstellingen

Aan uw oldtimer of classic car hangen heel wat mooie herinneringen vast. En die wil u graag in ere houden! Onze specialisatie ligt bij klassieke Citroëns: Traction Avant, ID-DS, CX, SM, GS(A), XM, HY, 2CV, Mehari… . Voor het onderhoud, het uitvoeren van herstellingen en de restauratie rekent u daarom best op een specialist ter zake.

Dankzij onze gespecialiseerde vakmensen met jaren ervaring en een passie voor klassieke Citroëns, onze gereedschappen en de kennis overde onderdelen kunnen wij uws onderhoud en herstellingen tot een goed einde brengen. Ook klaarmaken voor technische keuring en/of naar de keuring gaan is mogelijk.

Bij een nazicht van de wagen worden standaard een reeks punten nagekeken (niveau vloeistoffen, staat remmen, banden, ophanging, stuurinrichting, verlichting, ontstekingscircuit, motorafstellling,..). Afhankelijk van het aantal gereden kilometers en de verstreken tijd sinds het vorige onderhoud, zullen de onderdelen vervangen worden als dit nodig is. Uiteraard gebeurt dit steeds in overleg met de klant.

Graag vragen wij u om een afspraak te maken indien uw wagen een onderhoud en/of reparatie nodig heeft.

SLUIT
SLUIT